vineri, 14 decembrie 2012

Anne Hathaway fara lenjerie intima...







Jenant, frustrant, deochiat, prea '' open mind '' poate, pentru unii dintre noi  nu se stie de ce, daca a fost deliberat, intentionat sau doar o scapare, cert este ca mai nou la premierele filmelor nu se mai vine si cu lenjerie intima...
Poate se vand mai bine biletele asa, cine stie !
 Anne Hathaway una din protagonistele filmului Les Miserables, indiferent ca este iarna ea are ce arata. Pacat pentru ca muzicalul in care joaca chiar promite, insa actrita gafeaza monumental.
 Este, sau mai bine zis era, considerata una dintre cele mai cuminti si mai talentate vedete de la Hollywood, Anne Hathaway, asta pana a fost prinsa pe picior gresit de paparazzi la premiera peliculei "Mizerabilii" din New York, scrie dailymail.com.uk .
Rusinata sau nu, Anne si-a cerut scuze dupa acest incident si s-a declarant “devastata” ca pozele cu ea in aceasta ipostaza au ajuns pe internet. Starleta sustine ca rochia pe care o purta a fost de vina, pentru ca era mult prea stramta si nu i-a permis sa coboare elegant din masina.
"A fost devastator, au vazut totul! As fi putut la fel de bine sa imi ridic fusta, nu ar fi fost nici macar o diferenta. Mi-am dat seama ca desi toata lumea rade, e de o mie de ori mai bine sa fii surprinsa prutand chiloti de bunicuta decat sa nu ii ai deloc", a declarat Anne.


Sincer sa fiu si eu cred ca o pereche de '' chiloti de bunicuta '' ar fi salvat-o, sau...nu, de ce sa nu ne crestem noi un pic faima prin cele mai usoare metode, sau ma rog metoda, in cazul de fata.
Good job si tine-o tot asa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu