joi, 27 decembrie 2012

Aparat foto digital Samsung ST66 16.1MP


  Unul din cele mai discrete aparate foto de la Samsung - Samsung ST66 de 16 MP



   Fotografii mai clare pe intuneric cu obiectivul luminos F2.5, realizarea unei imagini mai clare si mai ample la 16 megapixeli / 5x / 25 mm cu posibilitatea unei panoramari live la 180º si recunoastere inteligenta automata 2.0 , fac din acest aparat foto unul de top din gama lui.
Poate realiza imagini video in format MJPEG cu rezolutii de 720p de calitate HD, la 30 cps, mai clare decat secventele pe care le puteti obtine cu o camera video compacta digitala obisnuita.
Functia Imagine in imagine permite inserarea unei imagini in alta, iar functia Portret inteligent va ajuta sa determinati toate unghiurile si va permite sa-l alegeti pe cel mai bun.


  
   Samsung ST66 mai dispune si de Sound Alive, tehnologia avansata Samsung de reducere a zgomotului in functia de zoom care contribuie la eliminarea zgomotului functiei de zoom in timpul fotografierii si al filmarii. Utilizati zoomul oricum doriti cand realizati imagini HD si veti continua sa beneficiati de calitate optima si de un sunet clar precum cristalul in timpul redarii pe care le puteti vizualiza pe cranul LCD inteligent de 2.7" cu impresionanta cifra de 230K pixeli. Si acestea sunt doar o parte din functiile micutului ST66 de la Samsung.


 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu