sâmbătă, 22 decembrie 2012

Televizoare inteligente de la Apple ?




    Anul 2013 ne mai aduce ceva nou si interesant in topul televizoarelor inteligente si anume ca cei de la Apple vor sa intre  pe piaţa televizoarelor inteligente, unde accentul se pune din ce în ce mai mult pe partea software şi de conţinut, iar cei din Cupertino au ce oferi,
fiind discutată de foarte multă vreme, însă nimic concret nu a ieşit la iveală. Surse din Foxconn spun ca Apple experimenteaza deja cu diverse modele de televizoare care au diagonala cuprinsa intre 46 si 55 inchi, iar proiectul nu este foarte departe de a avea o finalizare, urmand ca celebrelor iPad si iPhone sa li se alature mai nou si televizoare inteligente Apple.
Apple a început să experimenteze cu domeniul Home Cinema acum aproape şase ani, însă Apple TV, chiar dacă este apreciat de unii utilizatori, a rămas doar un echipament pentru entuziaşti iar compania nu s-a ferit să recunoască acest lucru. Un viitor televizor Apple ar permite însă companiei să intre pe un nou front, unde se va întâlni cu rivalii Samsung şi Sony care sunt foarte bine poziţionaţi in topul Smart TV-urilor, sau Microsoft, a căror consolă  Xbox 360 este un centru multimedia şi pentru jocuri foarte apreciat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu