vineri, 21 decembrie 2012

Top 5 filme de Weekend





                  Dredd (2012) - Ultima judecată

   Un film unde povestea are loc intr-un viitor in care teritoriul Americii este un desert nesfarsit. Mega City One este o metropolă imensă, dominată de violenţă, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă. Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt cei supranumiţi...
Judecătorii. Aceştia reprezintă întregul sistem: oameni ai legii, juraţi, judecători şi călăi. Cel mai bun dintre Judecători este Dredd, căruia Judecătorul suprem îi dă o misiune. El trebuie să testeze un Judecător începător, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie să fie de fapt ca o zi obijnuita de instrucţie. Ceea ce urmeaza insa nu va fi deloc ceva obijnuit. Filmul este 3D, iar pentru cine are posibilitatea de a-l urmarii 3D se vor putea bucura de efecte si emotii deloc obijnuite. In pelicula regizata de Pete Travis ii regasim pe Karl Urban, Lena Headey si Olivia Thirlby.



               Taken 2 (2012) - Teroare în Istanbul

  O continuare la mega-succesul de casă din 2008, Liam Neeson reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care a făcut totul pentru a-şi salva fiica, pe Kim, din mâinile traficanţilor de carne vie albanezi. Însă tatăl unuia dintre ei jură răzbunare şi, ajutat de clanul său şi de multele-i relaţii din lumea interlopă, reuşeşte să-l ia prizonier pe Mills, aflat cu soţia în vacanţă la Istanbul. Agentul mai are timp să dea un singur telefon, iar Kim începe o cursă disperata de a-si salva familia. Un film, cu un trailer cu peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube, regizat de Oliver Megaton.




                    Hit And Run (2012)

    O comedie romantica in care Charlie Bronson (Dax Shepard din serialul Parenthood), un şofer care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viaţa. Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriţi de agenţii federali conduşi de Tom Arnold, dar şi de foştii interlopi cu care lucra Charlie, conduşi de Bradley Cooper. O pelicula regizata de David Palmer si Dax Shepard in care ii intalnim pe Bradley Cooper, Kristen Bell si Dax Shepard. 


            The Man With The Iron Fists (2012)

  Inca un film, de actiune, de inegalabilul Quentin Tarantino. Prima dată în postura de regizor şi protagonist al unui film de lung metraj, RZA, alături de o distribuţie de vedete internaţionale, în frunte cu Russel Crowe şi Lucy Liu, spune povestea spectaculoasă a unor războinici şi asasini, precum şi a unui erou singuratic din China secolului al nouăsprezecelea, care trebuie să facă front comun pentru a distruge un clan de trădători care vrea să-i lichideze pe toţi.O regie facuta de RZA unde ii vedem pe Dave Bautista, RZA, Russell Crowe si Lucy Liu.


                The Words (2012)

   Un film romantic in care Rory Jansen (Bradley Cooper) publica primul sau roman care stârneşte o furtună de admiraţie aşa cum se întâmplă o dată într-o generaţie. Lumea literară, dar şi imaginaţia publicului sunt luate cu asalt de acest debut, prietenii o recomandă fără să ezite, criticii literari sunt entuziasmaţi, peste tot se vorbeşte despre această carte, iar Rory devine un star al literaturii. Charismatic, talentat si inteligent, tânărul scriitor pare să le aibă pe toate: o viaţă frumoasă, o soţie care îl adoră si o lume întreagă aşernută la picioarele sale. Şi totul datorită cuvintelor pe care le-a aşternut pe hârtie. Dar cui aparţin aceste cuvinte? Şi, la urma urmei, cui aparţine această poveste? Regia peliculei ii apartine lui Brian Klugman si Lee Sternthal, iar starurile sunt Olivia Wilde, Bradley Cooper, Zoe Saldana si Dennis Quaid.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu