joi, 13 decembrie 2012

Un proiect extraordinar in China


China vrea sa impresioneze din nou.

Vor sa construiasca un hotel sub pamant. La ei tehnologia chiar avanseaza, iar hotelul respectiv va fi construit intr-o cariera de piatra unde o parte din el se va afla sub apa.
"Waterworld" se va numii hotelul...
sau'' Songjiang '' in Shanghai si va fi o adevarata atractie pentru turistii din toata lumea, iar datorita locatiei, doritorii vor putea practica sporturi extreme precum bungee jumping si cataratul pe stanci.
Aceasta impresionanta cladire va fi construita la o adancime de 100 de metri si va avea aproximativ 400 de camere. O parte din cariera de piatra unde va fi construit hotelul va fi umpluta cu apa, astfel ca vor exista camere pentru oaspeti, cafenele si restaurante chiar in mediul subacvatic. Apa fiind tema principala, hotelul va beneficia de o piscina luxoasa, o cascada si de un lac artificial. 
Cu 21 de etaje si un acoperis pe care va fi un parc imens de 3000 de metrii patrati, proiectul este unul cu adevarat revolutionar, iar plasarea sa in mijlocul naturii il transforma intr-o adevarata oaza de liniste si pace. 

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu