vineri, 4 ianuarie 2013

Tableta E-BODA IMPRESSPE3D E200 ieftina si buna



       Din topul tabletelor ieftine si bune





   Tableta E-BODA IMPRESSPE3D E200 este o tableta relativ destul de noua, iar daca vrei o tableta ieftina cu Android 4.0 acesta ar putea fi raspunsul la cautarile tele.
Designul nu este unul foarte deosebit dar la pretul pe care il are e super ok, partea din fata fiind de culoare neagra ( suprafetele sunt mate ), iar partea din spate are culoarea gri deschisa. Colturile sunt frumos rotunjite, placuta la atingere si manevrabilitate, plasticul fiind materialul definitoriu. Pe rama de sus, atunci cand tableta este in format lanscape, este pozitionata o camera web, de 0,3 MP, numai buna pentru conferinte video, fotografii, clipuri sau pentru utilizare de skype, yahoo etc.

   Pentru a pastra un pret cat mai competitiv producatorul roman nu a dotat aceasta tableta cu o camera cu un senzor mai mare din pacate
 ( oricum o tableta nu este pentru realizare de fotografii si ideala este pentru conferinte video), dar cel pus la pretul pe care il are tableta este mai mult ca suficient.
Procesorul acestui model este binecunoscutul ARM Cortex A8, care lucreaza la o frecventa de 1200 MHz. Memoria RAM ce acompaniaza procesorul este de tip DDR3 la o capacitate de
 1 GHz. Procesorul video este Mali 400MP, capabil sa decodeze filme HD. Memoria flash integrata este una bunicica de 8 GB dar care poate fi extinsa prin doua metode: prin intermediul unui card microSD sau a unui stick de memorie. Insa majoritatea continutului media e online si nu mai necesita sa fie descarcat. Astfel ca la capitolul multimedia are cititor de carduri, suport media avansat, difuzorul si camera web.
Ecranul tabletei are o rezolutie de 800x400 pixeli si o diagonala de 7 inchi, fiind folosita tehnologia capacitive multitouch. Display-ul este foarte ascultator, culorile sunt redate foarte bine iar unghiurile de vizibilitate destul de decente.
Acest dispozitiv portabil dispune de un singur difuzor, de un port HDMI si de unul USB 2.0 si de o iesire jack de 3.5 mm. Datorita portului HDMI, ai posibilitatea de a vizualiza continutul de pe tableta pe un televizor, prevazut cu  iesire HDMI, cu o diagonala mult mai mare ideal pentru a urmari un film, un clip, o poza etc. Conectivitatea la internet este disponibila in  doua moduri: WLAN datorita wireless-ului sau a 3G-ului printr-un stick sau modem portabil disponibil la orice operator de telefonie mobila.
Tableta vine cu o baterie cu o capacitate de 2800 mAh putand asigura o autonomie de maxim cca 4.4-5 ore. Dimensiunile sunt relativ reduse (220x150x65 mm), iar greutatea se incadreaza in limitele normalului pentru o tableta care dispune de un ecran de 7 inchi, adica 350 gr. Tableta mai beneficiaza si de redare HTML5 si Flash si de suport OpenGL.
    Ca o concluzie Tableta E-BODA IMPRESSPE3D E200 are un pret mic cu  specificatii pe masura. Este ideala pentru navigare pe internet, ascultat muzica, vizionare clipuri si filme cat si pentru rularea de jocuri (chiar si 3D) compatibile si multe altele, numai buna pentru o relaxare in aer liber sau pentru o pauza bine meritata.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu