miercuri, 6 februarie 2013

ASUS Padfone 2 lansat si in Romania

Super telefenoul tableta ASUS Padfone 2


   Taiwanezii de la Asus au lansat si în ţara noastră telefonul-tabletă ASUS Padfone 2. Un dispozitiv de top cu caracteristici deosebite şi un design premiat atât peste Ocean, cât şi pe  Continent.
Padfone 2 este un smartphone care te face să uiţi de vestitele Apple iPhone 5 si Samsung Galaxy S III şi este de azi disponibil şi în ţara noastră. “Lumea uitase că Asus produce şi smartphone-uri”, a declarat Ciprian Donciu, reprezentat Asus în ţara noastră, iar telefonul lansat oficial, astăzi, este mai performant decât oricare alt model existent, în prezent, pe piaţă.
Padfone 2 este un smartphone care se poate ataşa unui modul care îl transformă într-o tabletă de 10,1 inch. Primul model Padfone 1 avea mai multe probleme identificate de utilizatori: era brea butucănos, sistemul de andocare era dificil, iar timpul de încărcare a telefonului prin intermediul tabletei era prea mare.
Cu Padfone 2 taiwanezii au rezolvat toate aceste probleme şi au creat un telefon care este cu 24% mai performant decât Samsung Galaxy Note II, cel mai bun telefon al sud-coreenilor. Telefonul și tableta sunt acum ultra-subțiri, primul cântărind 135 de grame, iar tableta 514 grame. Împreună au în total 649 de grame. Telefonul a fost premiat, atât de germanii de la iF, cât şi peste Ocean la Consumer Electronics Show din Las Vegas.
Telefonul este echipat cu cel mai bun ecran disponibil în prezent pe piaţă, peste cele care sunt montate pe Samsung SIII şi iPhone 5. Acesta are un ecran de 4.7 inch 1.280x720, Super IPS+ cu ecran tactil capacitiv Corning Glass rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente. În interior se găseşte cel mai cel mai rapid procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4, rulând la 1.5GHz și însoțit de 2GB RAM. Sistemul de operare este Android Jelly Bean. Camera foto de 13 MP este capabilă să înregistreze video la calitate 720p și viteză ridicată (60fps), dar și să facă 100 de capturi foto consecutive la 6fps, combinate cu o îmbunătățire de 30% a culorilor și contrastului. Spaţiul de stocare este de 32/64 GB, iar pentru cei care consideră că este insuficient, Asus le oferă încă 50 de GB în cloud, gratuit pentru doi ani, prin intermediul serviciului ASUS WebStorage. Bateria oferă un timp de convorbire de 16 ore şi de 36 ore în modul tabletă. Utilizatorii pot folosi telefonul şi când este andocat, purtând convorbiri prin speaker. 
Telefonul este 4G şi va putea fi folosit în reţelele LTE ale operatorilor Orange, Vodafone şi Cosmote.
ASUS Padfone 2 vine cu mai multe aplicaţii, însă cea mai interesantă este aplicația SuperNote. Aceasta suportă un număr mare de limbi de circulație internațională, convertește instantaneu notițele scrise de mână în text editabil. De asemenea, aplicația Instant Translation traduce orice cuvânt, frază sau propoziției dintr-un email, o pagină web sau o aplicație printr-o simplă atingere a ecranului. 
 Spre finele anului telefonul se va putea vinde si fără tabletă. În ceea ce priveşte tabletele, Asus a comercializat 30.000 de unităţi anul trecut în ţara noastră.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu