vineri, 1 februarie 2013

Cea mai Noua muzica de Top comerciala Romaneasca


Noutati...    Noutati...  

 

TARA...  DEXTER DEEJAY...   AYLEE... FABIO DA LERA...  ALENNA...  DJ BOUNCE...  CAMY...  ALEX MICA...  DJ PROJECT...  ADELA...  

 

si iar...  Noutati

 

                              Tara - Highway

 

  Tara Holtea, pe numele ei de blondina, are pentru noi un nou single, lansat prin intermediul casei de discuri CAT Music. Piesa se numeste Highway si se aude bine.





                      Aylee - Prima Iubire

  Dexter Deejay vrea sa ne surprinde cu inca o melodie buna pt inceput de 2013: ''Prima Iubire''.
 Tanara artista Aylee promovata de Best Beat Studio promite ca acest single este doar inceputul si vor urma multe altele. Vom vedea.



     Fabio Da Lera & Alenna - Morena

   Fabio Da Lera revine cu o noua piesa numita “Morena”. Piesa a fost facuta in colaborare cu Alenna si a fost produsa de catre Emil Lassaria.




               Dj Bounce Feat Camy - Dalia Dalia

Dj Bounce impreuna cu frumoasa bruneta Camy de la Let’s Go Project lanseaza la inceput de 2013 un nou Hit: Dalia. Piesa a fost semnata Housearth Recordings, iar producatorii cica se vor asteapta la un urias succes. Ramane de vazut.





                      Alex Mica - Cold Love

  Alex Mica a lansat o noua piesa numita “Cold Love” si  promite ca nu se opreste aici si urmeaza sa lanseze o multime  piese noi in timpul imediat urmator, inclusiv o piesa cu care va concura la Eurovision.





                         Dj Project & Adela - Vraja ta


  DJ Project nu sta degeaba si lanseaza nou single, facut in colaborare cu noua voce a proiectului,  “Vraja ta”, ca asa se numeste melodia, este tot o piesa in limba romana, insa pe ritmuri mult mai moderne, cu influente din dubstep. Posibil ca  piesa sa aiba succes si va ajunga in scurt timp la posturile de radio.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu