vineri, 8 februarie 2013

Prezentare Panasonic DMC-FT4EP-D un aparat foto rezistent la apa, geruri si nu numai


Panasonic DMC-FT4  redefineste tehnologia foto cu design rezistent pentru utilizarea in orice activitate extremă cu funcţie GPS incorporată, busolă, altimetru şi barometru



     Minunatia asta este cu siguranta o camera foto de top a celor de la panasonic care este rezistentă la: apă (adancimi pană la 12m), şocuri (precum căderea de la 2m), geruri (de pană la -10 grade Celsius) şi la praf. Panasonic DMC-FT4 este cu siguranţă partenerul de incredere pentru inregistrarea aventurilor in aer liber, fie că este vorba de scufundări, surfing, alpinism, ski, snowboarding, camping sau altele.
Dispune si de funcţia GPS integrată care indică nu numai latitudinea şi longitudinea, dar şi
informaţii despre o arie ce acoperă 203 ţări şi regiuni şi informaţii despre punctele de interes din 1,000,000 locaţii din 82 ţări şi regiuni. Fotografiile şi inregistrările video cu nume de locaţii sunt automat sortate alfabetic intr-un folder virtual din cameră pentru o căutare rapidă. Acestea pot fi şi impărtăşite cu aplicaţia inclusă PHOTOfunSTUDIO. Imaginile pe care s-au aplicat informaţii geografice pot fi localizate pe hărţi din social media care pot fi impărtăşite cu familia şi prietenii.
 POWER O.I.S. (Stabilizator optic de imagine) dispune de putere dublă de reducere a blurării in comparaţie cu MEGA O.I.S. Funcţia Active Mode ajută la reducerea eficientă a blurării la inregistrarea video in unghi larg, in timpul mersului sau alături de copii in timpul jocului.



Datorită senzorului Hi-Speed CCD cu capacitate mare de procesare a semnalului, Panasonic DMC-FT4 poate inregistra video 1920 x 1080 in format AVCHD / MP4. Formatul AVCHD excelează in compatibilitatea cu diverse echipamente audio-video precum televizoarele HDTV sau playerele Blu-ray Disc. Formatul MP4 are un grad ridicat de compatibilitate cu majoritatea calculatoarelor. Un buton separat permite inceperea instantă a inregistrării video fără alte setări in plus. Zoom-ul optic 4,6x şi modul iA sunt disponbile şi la inregistrarea video. Inregistrările video beneficiază de un sunet de calitate foarte inaltă creată cu ajutorul sistemului Dolby Digital Stereo Creator.



Cu Time Lapse Shot puteţi stabili intervalul dintre fotografii și numărul acestora iar camera realizează singură toate aceste imagini. Utillizatorul poate lăsa camera să supravegheze un anumit loc sau anumite subiecte cum ar fi florile aflate in deschidere, norii sau animalele din natură. DMC-FT4 vine echipată cu busolă, altimetrul şi barometrul (indicatorul adancimii sub apă) pentru a arăta şi inregistra altitudinea, presiunea barometrică şi date pentru orientare. Jurnalul altimetrului ajută la previziunea schimbărilor climatice, iar jurnalul barometrului vă spune la ce inălţime vă aflaţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu