marți, 26 februarie 2013

Topul celor mai atrăgătoare smartphone-uri destinate femeilor

  The PhoneGeeks, divizia specializată de tehnică și telefonie mobilă a EuroGsm, prezintă o serie de telefoane mobile atrăgătoare, destinate în special doamnelor. Acestea pun în topul preferinţelor aspectul dispozitivelor mobile, posibilitatea de accesorizare şi aplicaţiile dedicate.


În general, femeile optează pentru telefoane cu design plăcut, care să fie micuţe, discrete şi să aibă disponibile o serie de accesorii, precum huse sau feţe interschimbabile. Un plus îl reprezintă şi aplicaţiile dedicate, în timp ce performanţele tehnice sunt uşor trecute cu vederea”, a explicat Andu Subțirică – The PhoneGeeks. Potrivit The PhoneGeeks, cele mai dorite telefoane mobile de către doamne sunt
modelele iPhone 4S, HTC One S şi Desire V, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy Ace Pure White La Fleur, Nokia Lumia 800 şi Lumia 710 White, Sony Xperia U şi modelul Motorola XT910 RAZR White.

   Telefonul iPhone 4S, de culoare albă, tinde să se afle în topul preferinţelor sexului frumos, datorită carcasei de sticlă. În plus faţă de design, telefonul are cele mai multe accesorii disponibile pe piaţă, fiind astfel uşor de asortat cu vestimentaţia oricărei utilizatoare.
Un alt model de culoare albă, foarte căutat în prezent şi care poate fi accesorizat, este Samsung Galaxy S III. Pe lângă accesorii, are disponibile şi capace interschimbabile, într-o serie întreagă de culori şi modele, telefonul putând fi astfel personalizat pentru orice moment al zilei.
Şi Galaxy S5830 Ace Pure White La Fleur, tot de culoare albă, care vine cu un design minimalist și compact, este foarte apreciat de femei. Marginile telefonului sunt curbate, ceea ce îi aduce un plus de eleganţă.
   Modelul HTC One S este disponibil în două variante de culoare, negru ultra mat şi gradient, carcasa telefonului fiind de doar 7,8 mm. Liniile curbe contribuie la accentuarea design-ului Slim, fiind un telefon ideal pentru poşetele mici sau genţile plic.
HTC Desire V este un dual sim care se poate deschide uşor, iar aşezarea cartelelor, inclusiv a cardul Micro SD, este foarte facilă. Telefonul este subţire şi cântărește doar 114 grame, iar carcasa, chiar dacă este din plastic, oferă o aderenţă foarte bună”, a adăugat Andu Subțirică.
    Telefonul Nokia Lumia 800, cu variantele de culoare negru, roşu şi albastru, împreună cu  modelul Nokia Lumia 710, au un design atractiv, iar pachetul include huse de protecţie, pentru păstrarea telefonului în cele mai bune condiţii.
   Alte două telefone preferate de femei sunt modelele Sony Xperia U, care dă posibilitatea utilizatorului de a schimba partea de jos a carcasei cu una de culoare roz, şi Motorola XT910 RAZR , cel mai subţire telefon existent pe piaţă la ora actuală.

Aplicaţii mobile pentru fashion şi shopping


    Majoritatea aplicaţiilor mobile destinate femeilor vin în ajutorul acestora prin furnizarea de sfaturi pentru îngrijire, wellness, diete, dar şi ultimele informaţii în materie de fashion şi styling.
Printre cele mai utilizate aplicaţii mobile pentru femei se numără Stylish Girl – Fashion Closet şi Trendstop Fashion TrendTracker. Prima aplicaţie este construită în jurul unui shop online şi permite organizarea unei garderobe pentru inspiraţia zilnică, în timp ce a doua furnizează ultimele ştiri în materie de design şi modă.
„O altă aplicaţie utilă doamnelor este RedLaser, care scanează codul de bare al produsului pe care doresc să-l cumpere şi  le arată cel mai bun preţ şi magazinul de unde pot să-l achiziţioneze”, a completat Marius Boca – The PhoneGeeks.
În plus faţă de aplicaţiile mobile de fashion şi shopping, femeile găsesc utile şi aplicaţiile cu sfaturi de îngrijire personală sau diete, precum Calorie Counter, prin care pot urmări numărul de calorii consumat zilnic şi sfaturi pentru a-și păstra forma fizică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu